XXVII Międzynarodowe Sympozjum Technika i Technologia w Przemyśle Mleczarskim
Planowany termin rozpoczęcia:
05:cze:2019
Planowany termin zakończenia:
07:cze:2019
Nazwa organizatora:
Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością Wydziału Nauki o Żywności.
Współorganizatorzy:
Firmy polskie i zagraniczne: Aarhuskarlshamn, ATM, CSK Food Enrichment, Chr. Hansen, Ecolab, Flexlink, Foss, GEA Group, Grundfos,Hydrosol, Diversey, Dohler, IMCD, Ingredion, Multivac, Neumo, Noack, Netzsch, Obram, Palsgaard, Tetra-Pak, Schwarte-Milfor,
Jednostka:
Wydział Nauk o Żywności
Email osoby odpowiedzialnej za organizację:
Imię i nazwisko osoby odpowiedzialnej za organizację:
Prof. dr hab. Bogusław Staniewski- Przewodniczący, Sekretarz Hanna Nowak
Miejsce obrad:
woj warmińsko- mazurskie
Języki wydarzenia:
Polski
Zasięg :
Krajowa z udziałem gości zagranicznych