XXVII Międzynarodowe Sympozjum Technika i Technologia w Przemyśle Mleczarskim

Planowany termin rozpoczęcia: 
05:cze:2019
Planowany termin zakończenia: 
07:cze:2019
Nazwa organizatora: 
Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością Wydziału Nauki o Żywności.
Współorganizatorzy: 
Firmy polskie i zagraniczne: Aarhuskarlshamn, ATM, CSK Food Enrichment, Chr. Hansen, Ecolab, Flexlink, Foss, GEA Group, Grundfos,Hydrosol, Diversey, Dohler, IMCD, Ingredion, Multivac, Neumo, Noack, Netzsch, Obram, Palsgaard, Tetra-Pak, Schwarte-Milfor,
Jednostka: 
Wydział Nauk o Żywności
Email osoby odpowiedzialnej za organizację: 
Imię i nazwisko osoby odpowiedzialnej za organizację: 
Prof. dr hab. Bogusław Staniewski- Przewodniczący, Sekretarz Hanna Nowak
Miejsce obrad: 
woj warmińsko- mazurskie
Języki wydarzenia: 
Polski
Zasięg : 
Krajowa z udziałem gości zagranicznych