Mózg pod presją – wpływ nawyków i środowiska na jego funkcjonowanie

Planowany termin rozpoczęcia: 
22:Maj:2025
Planowany termin zakończenia: 
23:Maj:2025
Nazwa organizatora: 
Komisja Nauk o Życiu przy Oddziale Polskiej Akademii Nauk w Olsztynie i Białymstoku z siedzibą w Olsztynie, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Wydział Biologii i Biotechnologii
Współorganizatorzy: 
Uniwersytet Medyczny w Białymstoku, Wydział Biologii Uniwersytetu w Białymstoku, Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności PAN w Olsztynie OO Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności OO Polskiego Towarzystwa Fizjologicznego
Jednostka: 
Uniwersytet Warmińsko Mazurski w Olsztynie
Email osoby odpowiedzialnej za organizację: 
Imię i nazwisko osoby odpowiedzialnej za organizację: 
Prof. dr hab. Nina Smolińska, dr hab. Wiesław Wiczkowski, prof. Instytutu
Miejsce obrad: 
Konferencja on-line z portalem FoodFakty (platforma ClickMeeting)
Języki wydarzenia: 
Polski
Zasięg : 
Krajowa