Mózg pod presją – wpływ nawyków i środowiska na jego funkcjonowanie
Planowany termin rozpoczęcia:
22:Maj:2025
Planowany termin zakończenia:
23:Maj:2025
Nazwa organizatora:
Komisja Nauk o Życiu przy Oddziale Polskiej Akademii Nauk w Olsztynie i Białymstoku z siedzibą w Olsztynie, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Wydział Biologii i Biotechnologii
Współorganizatorzy:
Uniwersytet Medyczny w Białymstoku, Wydział Biologii Uniwersytetu w Białymstoku, Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności PAN w Olsztynie OO Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności OO Polskiego Towarzystwa Fizjologicznego
Jednostka:
Uniwersytet Warmińsko Mazurski w Olsztynie
Email osoby odpowiedzialnej za organizację:
Imię i nazwisko osoby odpowiedzialnej za organizację:
Prof. dr hab. Nina Smolińska, dr hab. Wiesław Wiczkowski, prof. Instytutu
Miejsce obrad:
Konferencja on-line z portalem FoodFakty (platforma ClickMeeting)
Języki wydarzenia:
Polski
Zasięg :
Krajowa